Det har varit en händelserik helg i pingisens tecken. Det var nystart för vår tjejsatsning i Malmö, Region Top 12 spelades i Kalmar med flera skånska deltagare och IFK Lund arrangerade sin hösttävling.

Efter ett långt uppehåll på grund av coronapandemin så kunde första träffen äntligen äga rum för vår tjejsatsning. Tjejerna inledde med en rolig aktivitet på Prison Island. Därefter åt man lunch och diskuterade kring hur vi kan behålla de tjejer som är aktiva och hur vi ska göra för att rekrytera nya.

Deltagarna som var spelare och ledare från olika föreningar med olika erfarenheter, från elitspelare till talangfulla ungdomar, gjorde att träffen var givande och många förslag kom fram vilket det nu ska arbetas vidare på. Stort tack till alla som deltog!

Region Top 12
I Kalmar och J-O Waldnerhallen spelades årets upplaga av Region Top 12. Det blev två skånska guld genom Emilio Bozanovic, BTK Rekord, i P13 och Charlie Ridegård, Eslövs AI BTK, i HJ17-klasserna. I P15 blev det silver till Hannes Lidén Isaksson och i flicksingel 13 och 15 blev det skånska brons. I F13 till Stella Rosenmeier, IFK Klagshamn, och i F15 till Vaiva Urbonaite, Åstorps BTK. Stort grattis och bra kämpat alla!

Alla resultat går att läsa här.